Waarom kiezen voor luchthavenvervoer?

      Reacties uitgeschakeld voor Waarom kiezen voor luchthavenvervoer?

Het gemak van vliegveld vervoer met de taxi

Wanneer u op reis gaat met het vliegtuig, is het makkelijker om te kiezen voor een taxi dan om zelf te rijden, familie of vrienden te vragen of om het openbaar vervoer te nemen. Hoe dat precies zit? Wij vertellen in dit blog meer over de voordelen van luchthavenvervoer met een taxi.

Op tijd bij de gate

Wanneer u de taxi naar het vliegveld neemt, bent u er altijd zeker van dat u op tijd bij het vliegveld bent. Zelfs als uw vlucht midden in de nacht vertrekt. Dan rijden er geen bussen of treinen, en het is ook niet prettig om uw vrienden en familie midden in de nacht lastig te vallen. Een taxi staat, ongeacht het tijdstip, op tijd voor uw deur, en zorgt ervoor dat u uw vlucht niet mist.

Vermijd het OV

Ook wanneer u overdag reist, is het niet verstandig om met het openbaar vervoer naar de luchthaven te gaan. Hoe vaak komt het immers niet voor dat een trein of bus vertraging heeft, of zelfs helemaal niet rijdt. Dan is de kans dan groot dat u uw vlucht mist. Het enige wat u dan kunt doen is een trein pakken die ervoor zorgt dat u veel te vroeg bij het vliegveld bent. Dan moet u lang wachten, en dat is natuurlijk ook niet de bedoeling. Voorkom al deze ongemakken, en neem gewoon een taxi!

Geen parkeerkosten

De laatste reden die we nog willen bespreken is het feit dat de kosten voor het parkeren bij het vliegveld flink op kunnen lopen. Wanneer u bijvoorbeeld bij Schiphol wilt parkeren, kan het zelfs (afhankelijk van de duur van uw reis en de plek waar u parkeert) goedkoper zijn om een taxi in te huren. Dan betaalt u namelijk al snel wat u eigenlijk zou betalen voor een taxi. En dan hoeft u niet eens uw auto op een openbare parkeerplaats achter te laten, u hoeft niet te sleuren met uw bagage. Bovendien is een taxi natuurlijk ook gewoon super luxe!