Zo vindt u een goedkope taxi

      Geen reacties op Zo vindt u een goedkope taxi

Betaalbaar reizen per taxi

Het vinden van een goedkope taxi kan erg lastig zijn. U wilt namelijk natuurlijk wel met een betrouwbare taxi in zee gaan die veilig rijdt, gekwalificeerd is en waar u niet teveel betaalt. In dit blog vertellen wij hoe u goedkoop kunt reizen per taxi.

Vooraf uw taxi reserveren

Wanneer u vooraf uw taxi reserveert bij een taxibedrijf, dan kunt u bij sommige bedrijven profiteren van flinke kortingen. Zo kan uw korting oplopen tot wel 20 procent door uw taxi vooraf te reserveren. Een ander voordeel hiervan is dat u zeker weet dat u op tijd op uw bestemming zult arriveren, omdat de taxi op de afgesproken tijd bij u voor de deur staat om u op te halen. Wanneer u vooraf reserveert, weet u in de meeste gevallen vooraf al hoeveel de rit u zal gaan kosten, zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

Kies voor een betrouwbaar taxibedrijf

Bij illegale en ongekwalificeerde taxi’s kunt u soms flinke woekerprijzen betalen. Zo kan het voorkomen dat u ineens extra kosten moet betalen wanneer u op uw bestemming aankomt, of dat het tarief veel te hoog ligt. Door in zee te gaan met een officieel, betrouwbaar taxibedrijf hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Om te weten of u te maken heeft met een betrouwbare taxiservice kunt u de chauffeur vragen om zijn chauffeurspas te tonen. Ook hebben illegale taxibedrijven meestal geen websites en zijn ze vooraf niet helder over hun tarieven.

Vergelijk verschillende taxibedrijven

Via Google zijn er verschillende websites te vinden waarmee u taxibedrijven kunt vergelijken. U typt simpelweg uw vertreklocatie, uw bestemming, de datum en het aantal passagiers in via het formulier en de site vindt voor u de meest betaalbare taxiservice.