Hoe kunt u uw inboedel laten opkopen?

      Geen reacties op Hoe kunt u uw inboedel laten opkopen?

Als u uw inboedel kwijt wilt

Bent u benieuwd of u uw inboedel kunt laten opkopen? Omdat u bijvoorbeeld gaat samenwonen en nu met een dubbele inboedel zit? Of moet u om andere redenen uw huis verlaten en ziet u geen mogelijkheid uw gehele inboedel mee te nemen? Dan is het logisch dat u rond gaat zoeken naar een opkoper die een eerlijke prijs biedt voor uw spullen. U kunt er natuurlijk voor kiezen al uw meubels en andere spullen aan te bieden via websites als Marktplaats. Dit kan echter enorm veel tijd en gedoe kosten. Als u snel van uw spullen af wilt, is een opkoper zoeken verstandiger. Wij gingen op zoek naar wat een woningontruimer voor u kan betekenen in deze kwestie. Willen zij misschien uw inboedel opkopen?

Schakel een woningontruimer in

Woningontruimers zijn sowieso uitermate geschikt voor het ontruimen van uw woning. Maar willen wij wellicht ook uw inboedel opkopen? Na even zoeken kwamen we erachter dat er zeker ontruimers zijn die inboedels opkopen. Is er geen interesse voor uw inboedel? Dan zijn er ook ontruimers die u kunnen helpen uw inboedel te laten veilen bij een veiler. Hiervoor worden soms niet eens extra kosten gevraagd. Het enige dat u kwijt bent, zijn de extra vervoerskosten voor de ontruimer. Wilt u dus snel van uw inboedel af, maar heeft u geen zin of tijd hier zelf energie in te steken? Vraag dan aan uw woningontruimer of hij eventueel uw inboedel wil opkopen.

Laat uw inboedel opkopen door de woningontruimer

Kortom, als u een inboedel achter moet laten, is het echt niet nodig zelf op zoek te gaan naar geïnteresseerde kopers. Vraag direct aan uw woningontruimer of hij eventueel interesse heeft in het opkopen van uw inboedel. De kans is best groot dat hij hier een eerlijk en aardig bedrag tegenover stelt! Of hij helpt u door uw inboedel aan te bieden bij een betrouwbare veiler. De opbrengst van uw inboedel wordt dan uiteraard weer in mindering gebracht met de kosten voor uw woningontruimer. Ga direct op zoek naar een woningontruimer die uw inboedel wel wil opkopen of laten veilen!