Taxivervoer tijdens de feestdagen

      Reacties uitgeschakeld voor Taxivervoer tijdens de feestdagen

Kom ook veilig thuis tijdens kerst en oud&nieuw

December en januari staan bekend om de gezellige borrel maanden. Ga jij zelf ook op uit tijdens de feestdagen of heb je een kerstborrel of personeelsfeest op de planning staan? Een taxi reserveren is dan ideaal. Wij willen je er graag van op de hoogte stellen, dat het ook tijdens de feestdagen belangrijk is om veilig thuis te komen. In deze blog geven we je alle tips voor een veilige avond uit en welke taxi in Nijmegen je het beste kunt inschakelen. Zo kun je onbezorgd genieten van een avondje uit!

Tips voor voor veilige feestdagen

Veilig thuiskomen is essentieel voor een veilige kerst of oud&nieuw. Ook zijn er andere maatregelen die je kunt treffen om er een veilige avond van te maken. Natuurlijk wil je ook veilig op de plaats van bestemming aankomen. Of je nu naar vrienden, familie of een groot feest gaat. Zorg er altijd voor dat je op tijd veilig vervoer regelt. Moet je toch nog een stukje lopen? Pas dan tijdens oud&nieuw op voor vuurwerk. De liefhebbers van vuurwerk beginnen hier al vroeg in de avond mee of zelfs ‘s middags al. Draag daarom bij voorkeur een vuurwerkbril als je over straat gaat.

De voordelen van een taxi tijdens de feestdagen

Een taxi bestellen in Nijmegen voor de terugweg heeft ook veel voordelen. Zo kun je zelf alcohol drinken, wordt je veiligheid thuis gebracht (vooral prettig als vrouwzijnde), hoef je niet tijdens de gladheid te rijden en heb je nooit te maken met parkeerproblemen. Ga je er met een groepje op uit? Neem dan samen een taxi of taxibusje zodat je de kosten kunt delen. Vind je het zelf te gevaarlijk om rijden met bijvoorbeeld glad weer of vuurwerk? Dan kun je bijvoorbeeld ook je familie ophalen met de taxi op het station. Ook naar schiphol als je op wintervakantie gaat, kun je een taxi voor elke gewenste dag of tijdstip reserveren. Kortom, ervaar het taxi gemak!

Kies voor een bewezen taxi in Nijmegen

Wil jij tijdens de feestdagen met de taxi weggebracht en opgehaald worden in Nijmegen? Of wil je vanuit een andere stad naar Nijmegen met oud&nieuw? Kies dan voor een bewezen taxibedrijf in Nijmegen. Zij staan ook graag tijdens de feestdagen voor je klaar. Hou er wel altijd rekening mee dat je op tijd een taxi reserveert. Zo ben je verzekerd van taxivervoer tijdens de feestdagen. Vaak rijden er geen taxi’s tijdens oud&nieuw tussen 22:00 en 07:00. Maar ze staan vanaf 07:00 weer voor je klaar. Een goede taxi in Nijmegen brengt je weer veilig thuis!