Trouwen in taxi is comfortabel en voordelig

      Geen reacties op Trouwen in taxi is comfortabel en voordelig

Pasgetrouwde stellen zijn zeer tevreden

Op een trouwdag mag niets misgaan. Het is immers de mooiste dag van het leven. Dat betekent ook dat het vervoer op de trouwdag tot in de puntjes verzorgd moet zijn. Veel taxibedrijven claimen dat ze het vervoer van bruidsparen uitstekend kunnen verzorgen. Maar hoe weet je zeker dat ze dat ook echt kunnen? Zijn het loze beloftes of is het echt waar? Waar vind je een gerenommeerd taxibedrijf dat doet wat het zegt als het gaat om trouwvervoer.

Waarom kiezen voor taxi op trouwdag?

Uit navraag blijkt dat stellen vooral kiezen voor een taxi voor het comfort, de punctualiteit en de kwaliteit (lees: rijstijl) van de chauffeurs. Ook zeggen ze dat ze op een spannende dag als hun trouwdag zich geen zorgen willen maken, omdat er vaak een strak tijdschema gevolgd moet worden op weg naar diverse locaties. Iedereen moet op de juiste tijd op de juiste plek zijn. Met een de taxi lukt dat perfect, zeggen de stellen.

Beloven is 1, doen is 2!

Omdat we benieuwd waren naar hoe bruidsparen het vervoer per taxi op hun trouwdag ervaren hebben zijn we gaan vragen hoe de ‘afdronk’ was bij diverse stellen. De reacties zijn opvallend positief: “Als ik nog een keer ga trouwen, huur ik weer een taxi in”, zegt een bruidegom lachend. “Maar alle gekheid op een stokje: ik ben echt heel erg opgelucht dat het vervoer met de taxi zo gladjes verliep. Ik moet zeggen dat ik me er in de loop van de dag niet meer mee heb beziggehouden. Dat is een goed teken toch?”

Hoe kiezen voor een taxi?

Hoe weet je dat het taxibedrijf doet wat het belooft? “Dat weet je eigenlijk niet als je vooraf rondneust op websites”, zegt een van de stellen. Het is een kwestie van rondvragen wie goede ervaringen heeft bij een bepaalde taxi. Maar je kunt ook het taxibedrijf kiezen waar je in het dagelijkse leven goede ervaringen mee hebt. Of ga gewoon eens praten met het bedrijf. En ga op je gevoel af. Meestal klopt dat gevoel wel! Wij hebben op onze trouwdag gekozen gekozen voor HTS Taxi. En die hebben ons niet teleurgesteld. Sterker nog: voordat we het wisten waren we al keuvelend met de chauffeur keurig op tijd op de volgende plaats van bestemming. Daar was ik vooraf wel nerveus over. Maar op de dag zelf, vergat ik dat helemaal.”