Turbo motoren testen bij de specialist

Remmen los en turbo erop!

Ben jij iemand die graag het gaspedaal lekker indrukt en houd je van racen? Of is het zelfs je sport? Dan ben je de afgelopen maanden niet echt aan je trekken gekomen door de coronacrisis. Ook de autosport lag helemaal stil. Iedereen die de autosport een warm hart toedraagt snakt naar de actie, de spanning en de sensatie van een lekker stukje racen. Gelukkig gloort er licht aan het einde van de horizon. De Formule-1 gaat binnenkort van start en in de NASCAR is inmiddels de eerste race verreden. Er is weer een begin gemaakt! Zet dat jou ook op scherp om je auto weer eens in topconditie te brengen? Zorg dan dat je motor weer helemaal wedstrijdfit is. Turbo motoren en motoren testen doe je natuurlijk bij de echte specialist. Hier op TSDZ lees je er meer over.

Mis jij het geronk van de turbo’s?

Het is in de autosport net als met een gewone familie; je mist elkaar als iedereen een tijdje niet ziet. En nu er al bijna vier maanden niet gereden wordt, begin je aan alles te voelen dat het weer moet gaan gebeuren. Je mist je race familie, het sleutelen en afstellen van auto’s, de lucht van de brandstof en het geronk van de turbo’s. En op welk niveau je ook rijdt: je wilt weer lekker aan de bak met piepende banden en opspattend grind en de strijd aangaan met je tegenstander en de modder en het stof.

Turbo motoren en motoren testen

Als je straks de strijd met je race collega’s weer wilt aan kunnen gaan, wil je met een wedstrijdfitte auto aan de start staan. Daarom is het verstandig om vooraf met je auto langs te gaan bij een specialist in autosport onderdelen en iemand die de harde, competitieve wereld van de autosport kent en die weet dat iedereen wil winnen. Dus laat je turbomotor testen op de motor testbank en laat je inlaat-systemen, nokkenassen en uitlaat-systemen testen. Of laat het motormanagement doen op de testbank. En check voor de zekerheid ook het vermogen, de koppeling, oliedruk, olietemperatuur, uitlaatgastemperatuur en de lucht-brandstofverhouding. Zet je auto ten slotte ook nog op de rollenbank om je gemonteerde turbo motor te testen. Laat dat corona gedoe even lekker achter je en bekommer je weer lekker om pk’s van je auto! Meer weten over auto’s en auto-onderdelen? Check dan ook onze andere blogs over auto’s!