U heeft zich buitengesloten uit uw auto, wat nu?

      Geen reacties op U heeft zich buitengesloten uit uw auto, wat nu?

Wat moet u doen wanneer u uw auto niet meer in kunt?

Er zijn een heleboel redenen te bedenken waarom het nodig zou kunnen zijn om uw autodeur open te laten maken door een professional. Weet u wat u moet doen wanneer u zich per ongeluk heeft buitengesloten uit uw auto, of uw autosleutel bent verloren? Wij vertellen u precies wat u in zo’n situatie het beste kunt doen.

Redenen om uw auto te laten openen

Zoals we eerder in dit blog al benoemden, zijn er verschillende redenen te bedenken waarom u uw auto zou willen laten openen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • U heeft uw autosleutels in de auto of de kofferbak laten liggen
  • Uw autosleutel is gestolen
  • U bent uw autosleutel verloren
  • Uw autosleutel is afgebroken

Laat uw auto openen door een slotenmaker

Wist u dat u bij de meeste goede slotenmakers naast de sloten van uw woning ook het slot van uw auto kunt laten openen? Het is echter wel belangrijk om een betrouwbare slotenmaker te kiezen die uw auto schadevrij kan openen en die eerlijke tarieven hanteert. U komt hier achter door te bellen naar een slotenmaker bij u in de buurt en te vragen naar de kosten voor het openen van uw auto, is de slotenmaker hier niet duidelijk over? Bel dan een ander bedrijf. Een goede slotenmaker kan uw auto openmaken zonder hierbij schade aan te brengen aan uw lak, ruiten of andere onderdelen van uw auto.

Voorkomen is beter dan genezen

Natuurlijk wilt u liever niet dat uw auto opengemaakt moet worden. Er zijn een aantal dingen die u kunt doen om deze kans te verkleinen. Bijvoorbeeld:

  • Bewaar uw autosleutels altijd op een vaste plek
  • Bewaar ook de reservesleutel op een plek waar u deze gemakkelijk terug kunt vinden
  • Gebruik een slimme sleutelhanger