Kapotte auto? Dit zijn uw mogelijkheden

      Geen reacties op Kapotte auto? Dit zijn uw mogelijkheden

Mogelijkheden met een kapotte auto

Is uw auto om wat voor reden dan ook kapot gegaan? Dat is natuurlijk ontzettend vervelend, maar gelukkig heeft u wel een aantal mogelijkheden. Zo kunt u uw uw kapotte auto verkopen of laten repareren. In dit blog gaan we dieper in op alle mogelijkheden die u heeft met een kapotte auto.

Uw kapotte auto verkopen aan een autosloperij

Misschien denkt u dat het alleen mogelijk is om werkende auto’s te verkopen, maar niets is minder waar! Al is het in sommige gevallen handig om uw auto voor de auto eerst te laten repareren, maar soms is dat helemaal niet nodig. Wist u bijvoorbeeld dat u uw auto nog voor een mooi bedrag kunt verkopen aan een autosloperij als deze niet meer werkt? Een goede autosloperij komt de kapotte auto al binnen 24 uur thuis bij u ophalen, en verwerkt de auto op een milieuvriendelijke manier.

Uw kapotte auto via een andere weg verkopen

Wilt u uw auto liever aan een particulier of aan een autodealer verkopen? Dan is het in veel gevallen wel nodig om hem eerst te laten repareren. Zeker via verkoopsites zoals Markplaats wordt een kapotte auto minder snel verkocht. Het is wel verstandig om de kosten voor de reparatie van uw auto op te wegen tegen hoeveel uw auto extra op zou leveren indien u deze gerepareerd zou verkopen.

Uw auto laten repareren

Natuurlijk kunt u uw kapotte auto ook gewoon laten repareren voor eigen gebruik. Uw auto wordt total loss verklaard wanneer de schade technisch gezien niet meer te herstellen is. In dat geval kunt u uw auto beter verkopen aan een autosloperij.