Is uw auto rijp voor de autosloperij?

      Reacties uitgeschakeld voor Is uw auto rijp voor de autosloperij?

Wanneer brengt u uw auto naar een autosloperij in Rotterdam?

Als uw auto total loss is, zit er niets anders op dan hem naar de sloop te brengen. Maar weet u wanneer u uw auto het best naar een autosloperij in Rotterdam brengen? In dit blog vertellen wij u wanneer u bij een autosloperij in Rotterdam terecht kunt met uw kapotte auto.

Geld ontvangen voor uw sloopauto

In principe kunnen alle soorten auto’s naar een autosloperij gebracht worden wanneer deze niet meer geschikt zijn voor regulier gebruik. Wist u trouwens dat u bij een autosloperij in Rotterdam zelfs nog een vergoeding krijgt voor uw oude auto? Een autosloperij gaat namelijk zeer milieuvriendelijk te werk en verwijdert eerst alle bruikbare onderdelen uit uw oude auto, die vervolgens doorverkocht kunnen worden. Hoeveel geld u precies ontvangt voor uw auto hangt af van diverse factoren zoals:

  • De dagwaarde van de auto
  • Het merk
  • Het type
  • Het bouwjaar
  • De staat waarin de auto verkeert
  • De oudijzerprijs en de schrootwaarde

Wilt u precies weten hoeveel uw auto nog waard is? Vraag dan een waardebepaling op bij een autosloperij!

Hoe kies ik een geschikte autosloperij?

Er zijn een heleboel autosloperijen die uw auto voor u kunnen slopen. Maar hoe weet u nu of u met een betrouwbaar bedrijf in zee gaat? Bij een goede autosloperij in Rotterdam kunt u uw auto vaak al binnen 24 uur laten slopen. Kies voor een autosloperij met een ophaaldienst die uw auto bij u thuis kan komen ophalen. Ook kunt u letten op de RDW erkenning, en of u een gratis vrijwaringsbewijs krijgt wanneer u de auto laat slopen.